al p

Актуелно

18 Октомври 2017 17:14

ДИК ги соопшти листите и имињата на идните членови на Советите на општините Охрид и Дебрца

 Познат е составо на идните Совети во Охрид и Дебрца. Охридскиот совет и наредниве четири години ќе брои 23 членови а најмногу советнички места  освои…

Филмољубие

21 Октомври 2017 10:35

Октомвриска филмска понуда

Во октомври во кино салите се прикажуваат невообичаено голем број на нови филмови од такаречи…

Убавина и здравје

19 Октомври 2017 11:03

АЛПОЈО - Охрид: Користете копар за добро здравје и убавина

Побарајте го копарот во продажната мрежа со нашиот заштитен знак ви гарантираме квалитет. Сигурни сме дека ќе купите ново пакување. 

Занимливости

21 Октомври 2017 17:18

Просечните плати по региони во Македонија

Скопје, Битола и Прилеп се градовите што најмногу придонесуваат за економијата во земјава, додека статистички,…

Насмевката е уметност

16 Октомври 2017 10:56

Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стов“, пријател на Вашето орално здравје

Веќе 11-та година Стоматолошката Ординација „Д-р Сашо Стоев“ се грижи за Вашето орално здравје.

Македонски незаборавни

22 Септември 2017 02:21

Зоран Милосављевиќ си замина останаа „Роза сина“, „Само ти“ ....

Пред неколку дена нѐ напушти познатиот пејач Зоран Милосављевиќ. Почина во Скопје, во 79-та година…

Во потрага по трајната убавина

niksan

logo wo

viasacra

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Сопственик и Главен и одговорен уредник: м-р Милчо Јованоски

Соработници:

Ѓоко Симјаноски

Дамјана Видическа

Контакт: milco1jovanoski@yahoo.com

Техничка реализација: www.ihost.mk

Посетеност website counter

Време