al palpojo 2020

Денес им е роденден: Живко Спасески

31 Мај 2023

Живко Спасески од Охрид,  вработен во Дитрих Бау како монтер на контејнери. 

Ниту врнежчивото и променливо време не може да го расипе роденденското расположение. Како и сите и јас си посакувам поголема бројка и поголема среќа. 

Публицитет ви благодарам за необичниот роденденски подарок. 

Публицитет.мк 

Прочитано 750 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter