al palpojo 2020

Денес им е роденден: Вилијам Христовски

01 Јуни 2023
Вилијам Христовски од Охрид, живее во Скопје од 2007-ма година.По професија машински инжењер, вработен во Институт за стандардизација.
 
Најмноги сакам да патувам низ свегот со своите најсакани жена и керќа., си го сакам својот Охрид. Обожавам скијање, пливање, кошарка...
Многу сакам пиво, рок, џез и сакам да сум опкружен со позитивни и весели луѓе.
 
Родендените ги славам со своите две најасакани девојки, Даниела и Кјара во домашна или недомашна атмосвера.
Оваа година приморан сум да го прославам родендснот во Брисел, Белгија бидејќи сум на службен пат!
 
Но, по враќањето нема да изостане и роденденската журка со најсаканите. 
 
Публицитет.мк 
 
 
 
 
 
Прочитано 810 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter