al palpojo 2020

Денес им е роденден: Ана Китаноска

01 Јуни 2023

Ана Китаноска - Претприемач, сопственик на ДОО Квалитиум- Прилеп. Истовремено и Менаџер за квалитет во Македонија на Karpelle Ltd. UK.

Секоја одминат година од мојот живот, се чувствувам се посреќна и поуспешна. Сите успеси и неуспеси гледани во овој момент и оваа перспектива се мотивот за денес да се чувствувам остварена личност. " животот не се мери по бројот на воздишки, туку со моментите кои ни го одземаат здивот."
 
Публицитет.мк 
 
 
 
 
 
 
 

 

Прочитано 759 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter