al palpojo 2020

Денес им е роденден: Ана Наумоска

02 Јуни 2023

Ана Наумоска од Струга. Правник, младински работник, активист и обучувач во областа на човековите права, правните науки и младинските политики. Моментално специјализира во областа на меѓународното право, човековите права и политички науки. Има мачка и точак!

Родендените почеток на нашето постоење, но и показател дека треба да живееме сега и тука.

Публицитет.мк 

Прочитано 794 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter