al palpojo 2020

Денес им е роденден: Ромео Петрески

03 Јуни 2023

Отец Ромео Петрески - Падреод Охрид. 

 Роден сум на еден прекрасен празник посветен на цар Константин и царица Елена.Тоа се мајка и син. Трети јуни е царски ден. Оваа година , овој празник се поклопи и со празникот Мртва сабота или Задушница. И покрај молитвите за здравје и благослов за сите нас ќе се помолиме и ќе ги споменеме пред се' сите наши упокоени во Господа Исус Христос.  

Пиблицитет.мк  

Прочитано 842 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter