„Есен крај езерото“ фото: Татјана Узуноска - Тренеска

За оваа недела - фото на неделата ја одбравме фотографијата од Татјана Узуноска - Тренеска од Охрид. Се надеваме дека ќе ви се допадне и ќе биде доволно инспиративна да прошетате крај езеро. 

 

 370220640 871957080861841 6710558600658944753 n

Публцитет.мк 

Прочитано 514 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter