Квечерина во Охрид - фото: Мирко Вујисиќ

Наш избор во рубриката е фотографијата на познатиот уметник кој уметноста подеднакво одлично ја практицира и преку фотографијата како и на платното Мирко Вујисиќ.

Охридска квечерина каде се тркаат модерното, старата архитектура и калдрмата и секако небото со својот невиден само охридски спектѕар од бои. 

Се надеваме дека ќе ви се допадне фотографијата. Фотката е преземана од фејсбук групата Охрид, Охрид убав, мил. 

Публицитет.мк 

 

Прочитано 60 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter