al palpojo 2020

Заврши промената на целата дрвена конструкција на Античкиот театар во Охрид

02 Јуни 2023

Античкиот театар е културниот бренд на градот Охрид.

После две децении од повторното ставање во функција на овој локалитет НУ Завод за заштита на спомениците и Музеј - Охрид изврши комплетна промена на дрвената конструкција со нова безбедна и функционална за бројните посетители.

anticki 1

 

anticki 2

Публицитет.мк 

Прочитано 1035 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter