Силви Бенд го издадоа синглот „Ја излези стара мајко“ и видеото за истата песна

25 Декември 2022

Нашите Силви и Влатко неодамна го издадоа најновиот  сингл „Ја излези стара мајко“, инспириран од вистинскиот настан во нивната семејна куќа во Охрид, како дел од новиот албум 8-ми по ред, кој што го промовираа на 22 декември во Филхармонија во Скопје, а воедно и видео записот за истата нумера.

Почитувани со оваа песна би сакале да Ви го честитаме Новогодишните празници. Ви благодариме на довербата, велат Силви и Влатко. 

 

 

Публицитет.мк 

Прочитано 1947 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter