al palpojo 2020

Христијана Парулеска - најдобара меѓу најдобрите

23 Април 2023

Руџиеро Ланоте (Мастер) организатор на Европското првенство како  Претседател на Италијанската Теквон-до Федерација при ЕИТФ, личного врачи пехарот за најдобра кадетка на Европското Првенство како освојувач на два медали во форми и борби, на македонската репрезентативка Христијана Парулеска од Охрид.

Честитките беа дотолку позначајни што беа лично искажани и од Претседателот на  Европската Федерација - ЕИТФ како и од сите останати присутни членови  на Интернационалната Теквон-до Федерација- ИТФ

343043346 3138148959779129 4850294311217707826 n

-Ваква гордост и вакво чувство како селектор на репрезентација им посакувам на сите селектори во секој спорт во Македонија. Среќата излегува низ очите

Заблагодарувајќи се на генералниот спонзор и поддржувач на "ПН-Метал" од Охрид, како и до Градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков и на Наумче Мојсоски -Директор на Агенцијата за млади и спорт за искажаната доверба и дадената помош,  изјави селекторот на македонската репрезентација  Марјанчо Лазарески.

Публицитет.мк

Прочитано 2121 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter