al palpojo 2020

Хуманост: Бербер Емин ги потстрижува сиромашните бесплатно

01 Јуни 2023

Младиот бербер Емин Алим од Охрид кој има само 17 години и е ученик во Средното угостителско училиште „Ванчо Питошески“ оди по стапките на неговиот татко Неат кој е сопственик на берберницата „Шогун“ и заедно бесплатно потстрижуваат лица кои се под социјален ризик и бездомници.

Емин трета година со ред ја покажува својата хуманост за која деновиве Мимоза Ставрева – секретар на Црвен крст – Охрид му врачи посебна благодарница во знак на признание за покажаната хуманост.

348358312 1627723000973004 3403747897319437697 n

Оние кои се во евиденцијата на Црвен крст - Охрид земаат купон во оттаму и бесплатно  ја користат услугата – потстрижување во „Шогун“.

348358853 749294810229557 549106294915404964 n copy

Пример за почит и поздравување.

Публицитет.мк  

Прочитано 327 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter