al palpojo 2020

„КРИМИНАЛ“, нов хит на хип-хоп артистот Багзи

12 Ноември 2023

Во низа се редат хитовите на охридскиот хип-хоп артист Багзи, а најновиот е насловен како„КРИМИНАЛ“, провокативно и актуелно во овие констелации.

Тимот кој победува, работеше и на овој негов хит, значи Багзи и Мечкаров, а видео-спотот го изработи Стефан Стојкоски.

Модел во спотот заедно со Багзи е Матеа Христовска од Битола, која по завршувањето на снимањето на спотот, летово на светски избор Њорлд Неџт Топ Модел 2023, претставувајќи
ја Македонија и ја освои титулата за најдобро тело - МИСС БЕСТ БОДЅ, во конкуренција на 30 девојки од исто толку држави од целиот свет.

 

capture 20231112 195919

Спотот е интересна приказна од секојдневието на младите, кои се соочуваат со се поголемата трка по материјалното, безкрупулозноста, и љубовта како измислена
категорија!
Подолу е линкот за новата песна и спотот, Уживајте!

Публицитет.мк 

Прочитано 155 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter