al palpojo 2020

Публицитет

14 Февруари 2024

Дојдете во бутик ЕМИЛИ ќе се облечете од глава до петици како што обично с евели , но паричникот нема да ви остане празен. 

11 Февруари 2024

Хиперлипопротеинемија тип III е генетско нарушување кое предизвикува неправилно разградување (метаболизирање) на мастите (липидите) на телото.

04 Февруари 2024

Дандѕ-Њалкер сѕндроме е синдром што се јавува за време на ембрионалниот развој на малиот мозок и 4-та комора.

21 Јануари 2024
Хемохроматоза претставува акумулација на железото во организмот.
14 Јануари 2024
Фамилијата на Стафилококи е голема фамилија на бактерии.
24 Декември 2023
Чарг-Штраусов (Churg-Straus) синдром е ретка болест и претставува воспаление на крвните садови, вени и артерии. Тоа може да го ограничи протокот на крв во сите органи и ткива во организмот, а понекогаш и трајно да ги оштети. Оваа состојба е позната и како еозинофилна грануломатоза со полиангиитис (EGPA).
17 Декември 2023

 Повелете нова колекција фустани во бело - бели како снег. Бутик Емили т.ц. Амам Охрид.

17 Декември 2023

Во „БИОМЕД ЛАБ“ се врши детекција на мутации во гените кои се одговорни за појава на српеста анемија

10 Декември 2023
Нова колекција женски капути. Повелете во Бутик Емили т.ц. Амам Охрид. 
Страница 1 од 65
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter