al palpojo 2020

Во „БИОМЕД ЛАБ“ се врши детекција на мутациите на MTHFR генот

28 Мај 2023
Доколку имате некои од следниве симптоми:
* Чести мигрени;
* Слабокрвност (Анемија);
* Тромбоемболија,
* Историја на спонтани абортуси (Вие или близок член на вашето семејство);
* Биохемиска бременост;
* Вродени дефекти на неврална туба – Spina bifida;
* Специфично бледило;
* Кршливи нокти;
* Хроничен замор, поспаност и малаксаност;
потребно е да направите тест за MTHFR мутации.
Во „БИОМЕД ЛАБ“ се врши откривање на мутациите со најсовремени молекуларни и генетски анализи, а со цел рана навремена дијагноза.
Дознајте повеќе на
 
Публицитет.мк 
Прочитано 237 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter