al palpojo 2020

Убавина и здравје

11 Февруари 2024

 Ниедна македонска трпеза не може да помине без таратур а вкусот ќе биде неодолив со зачинот за таратур од АЛПОЈО Охрид. Побарајте го во трговската мрежа. 

04 Февруари 2024

 Кари во прав се користи во Јужно азиската кујна. Карито во прав е зачин, микс составен од куркума, коријандер, тилчец, ким, црн пипер, ѓумбир, семе од синап, анасон и црвен пипер. Се користи за да се направи кари сос за говедско, пилешко, јагнешко месо или зеленчук. Исто така, може да се додаде во супи и чорби. Пробајте го карито со јајца, ориз, и други јадења за да добиете уникатен и егзотичен вкус. Не се препорачува за лица алергични на овој вид на произод.
Производот е усогласен со пропишаните услови.

28 Јануари 2024

Наш предлог за оваа недела - куркумата на пиедесталот. 

21 Јануари 2024

Вињакот Traikovsky VS е совршена експресија на вековните знаења и вештини, доведувајќи ги до идеална хармонија повеќе од дванаесет ракии, препеченици, грижливо избрани од најдобрите лозови насади од Тиквешкото виногорје од Македонија, печени на традиционални домашни казани, по прадедов рецепт од 1922г, и созревани три години во најдобрите француски дабови буриња.

14 Јануари 2024
? Наздравете за секој убав и минат ден и за деновите и годините пред Вас. 
30 Декември 2023

Ако купувате подарок во последен миг, сторете го тоа во  ALPOJO-Liquor & Spice Store.

24 Декември 2023

Почитувани пријатели, соработници и клиенти, убави празници се ближат. Отворете го срцето со љубов и емпатија кон другите. И наздравете со широкиот спектар пијалаци кои ги има во нашиот  ALPOJO-Liquor & Spice Store 

10 Декември 2023
 
ALPOJO-Liquor & Spice Store ви нуди: GordionAmber - македонска крафт ракија со врвен квалитет - совршен пијалак за секоја празнична трпеза.
03 Декември 2023

Уникатниот и широк асортиман на алкохолни пијалоци кој го поседува “Подрум Певац”, направени од врвни природни состојки во комбинација со напредната технологија и љубовта кон самите пијалоци, е достапен во нашиот ALPOJO и ALPOJO-Liquor&Spice Store.

Страница 1 од 62
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter