al palpojo 2020

АЛПОЈО -Liquor & Spice Store: Повелете кај нас на пиво без глутен

21 Мај 2023
Во потрага сте по безглутенско пиво? ? Создадено со отстранување на глутенот, но полно со вкусови.?
Препуштете се на вкусот на #DauraDamm ??
✅ Најнаградувано безглутенско пиво
✅ Префинет вкус кој веднаш ќе Ве освои
✅ Помалку од 3 PPM (parts per million) глутен
? Daura Damm - 5,4% алкохол
Достапно и кај нас ALPOJO-Liquor & Spice Store
 
 
300371322 1286757562149114 9057236482821050781 n
 
Премиум лагер, најнаградувано пиво без глутен, со одличен квалитет конечно пристигнува и кај нас??
#DAURA Damm, ново пиво достапно на македонскиот пазар:
✅ Најдобро безглутенско пиво со над 40 награди низ целиот свет
✅ Префинет вкус кој веднаш ќе Ве освои
✅ Помалку од 3 PPM (parts per million) глутен
? Daura Damm - 5,4% алкохол
⚫️ Daura Marzen - 7,2% алкохол
Нарачајте #DauraDamm на следниот линк:
 
Публицитет.мк 
Прочитано 1769 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter