Наскоро во МКЦ - Скопје мала изложба на црно-бели фотографии и графички дизајн

20 Март 2023
Ви најавуваме културен настан во просторот на бифе во Младински културен центар - МКЦ. Станува збор за мала изложба на црно-бели фотографии и графички дизајн на авторите Слободан Циклевски и Гордана Каракашевска насловена B&W FREESTYLE PHOTOGRAPHY.
Од 24 до 27 март 2023 година ќе имате можност да ја проследите оваа, по многу нешта, посебна изложба на црно-бели фотографии што оддаваат замрзнат момент и врамена меморија.
Ве покануваме да ја почувствувате магијата на фотографијата, нејзината тишина и магичноста на црно-белата фотографија.
Животот е во боја но црно-белото е пореално. Кога фотографирате во црно-бела техника, вие ја фотографирате душата на нештата.
На 27 март во 19:30 ќе има излагање и проектирање на албумот 2022/23 од B&W FREESTYLE PHOTOGRAPHY.
 
Публицитет.мк 
Прочитано 452 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter