Време на уписи во ООМУ „Методи Патче“во Охрид

11 Мај 2023

Општинското основно музичко училиште „Методи Патче“ врши упис на ученици кои во учебната 2023/2024 година ќе бидат прво или четврто одделение.

Во прво одделение учениците може да се запишат на отсекот пијано или виолина, додека во четврто одделение на отсекот по флејта, кларинет, хармоника и гитара. Aудицијата за сите заинтересирани ученици ќе се одржи на 17 мај во перидот од 16 до 19 часот во просториите на училиштето, информираат во соопштението.

Публицитет.мк 

Прочитано 215 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter