Хорот „Ѓердан од бисери“ настапи на култниот детски фестивал „Златно славејче“

20 Ноември 2023

Охридскиот ХОР"ЃЕРДАН ОД БИСЕРИ",во саботата настапи на 53.издание на фестивалот на детска песна ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ што се одржа во Македонска Филхармонија во Скопје.

Нашите мали уметници го претставија Охрид,со песна и порака за децата со ретки болести.Песната е со аранжман на Јовица Карајли,спот снимен во ИН Тв. Гордост и благодет е да си уметнички раководител на 120 членови на детски хор...Колоната од мали охридски бисерчиња беше огромна, вели нивниот уметнички раководител Татјана Узуноска -Тренеска.

retki

Публицитет.мк 

 

Прочитано 110 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter