al palpojo 2020

Актуелно

04 Февруари 2024

Сајбер криминалот го напаѓа секој сегмент од општеството

Во современото живеење сајбер криминалот претставува опасност за општеството. Поради тоа од огромно значење е да се едуцираат кадри, коишто ќе нудат современи решенија за…

На минување

04 Февруари 2024

АМЕЛОГЕНЕЗИС ИМПЕРФЕКТА/ AMELOGENESIS IMPERFECTA MKБ-10 K00.5

  Амелогенезис имперфекта е релативно ретка аномалија. Податоците од литературата покажуваат 43 : 10 000…

Убавина и здравје

Тоа беа години

03 Ноември 2021

Тоа беа години: „Три парички во фонтаната“ Френк Синатра

Изминатата недела во Рим беше одржан самит на лидерите на групата 20 најразвиени земји во…
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter